субота, 6 липня 2019 р.

10 pictures to communicate

Хто тут ще не знає, як сказати англійською 8 у 4-му ступені? А 27 способів замінити overused слово «very», яке вже немає сил бачити та чути? Або 10 цікавих запитань для small talk? 5 різних слів, якими називають дітей в залежності від віку? Швидше запам’ятовуйте або зберігайте в закладки – і дивуйте англомовних друзів своїм словниковим запасом!

Як бути ввічливим?

Почнемо з головного. Як чемно замовити блюдо в ресторані, відправити запит колезі, висловити своє невдоволення чи незгоду?
вежливые английские фразы

10 запитань для small talk англійською

Закінчилися теми для розмови і повисло незручне мовчання? Або хочеться більше дізнатися про нового знайомого? Запам’ятовуйте 10 цікавих запитань!
английские слова и фразы

Як підбивати підсумки англійською?

Ці 9 фраз допоможуть закінчити розповідь, презентацію або відповідь на іспиті та підбити підсумки всього сказаного.

Забудьте про VERY!

Це одне з найбільш заїжджених слів в англійській мові. Вживаючи його в кожному реченні, ви точно не продемонструєте свій широкий словниковий запас. А ось з цими 27 синонімами – навпаки!
синонимы слова very

10 найпопулярніших фразових дієслів

Багато дієслів в англійській змінюють своє значення в залежності від прийменника, який слідує за ними. Або вживаються з незвичними (і навіть несподіваними) для нас прийменниками. Їх краще просто взяти та вивчити. Пропонуємо почати з 10 найбільш популярних.
английские фразовые глаголы

Числа англійською

Як англійською називаються дроби, ступені чисел, відсотки та градуси? Запам’ятовуємо.
Числа на английском

9 вікових категорій людей

А ви знали, що в англійській є не тільки діти, підлітки, дорослі та літні люди? Що є цілих 9 категорій віку, серед яких 5 – дитячі? І сказати про 2-річну дитину «child» буде неправильно?
возраст на английском

Зимові англійські слова, в яких немає аналогів в українській

Зізнайтеся чесно, як вам погодка? Один зимовий деньок не завадив би, чи не так? Ось і ми подумали, й вирішили згадати 5 незвичайних слів англійською, які будемо використовувати взимку. Ви з нами?
английские слова и фразы

British vs. American English

Будьте пильні, спілкуючись з англомовними друзями! Залежно від того, з якої вони країни, одні й ті самі поняття можуть називатися зовсім різними словами.
британский и американский английский

Англійські слова, які часто плутають

Ці 14 пар слів дуже часто плутають між собою. Адже вони і пишуться, і вимовляються дуже схоже. А означають зовсім різне. Дивіться, не помиліться!
английские слова

Немає коментарів:

Дописати коментар