неділя, 11 жовтня 2020 р.

Безкоштовні настільні ігри для вивчення англійської мови

 https://helendoron.ua/free-board-games/?fbclid=IwAR1Ghu6qB4uphzuGDOccPfvSRGXS_xR_deCHTDMe2f7_JyvNE_0QvSr_aEw



Настільні ігри – чудовий варіант цікавого дітям формату вивчення англійської мови. Вони сприяють розвитку комунікативних навичок, логіки, пам’яті та уваги. І для цього зовсім не обов’язково купувати дорогі настільні ігри, можна користуватися й безкоштовними матеріалами, які доступні в мережі Інтернет. Тож розберемося де їх можна знайти і як в них грати.

 

EMOTIONS BOARD GAME

https://lifeovercs.com/free-printable-emotions-board-game/
Допомагає вивчати емоції на англійській мові. Відмінний спосіб розвивати емпатію і  краще розуміти почуття своїх дітей.

Як грати: гравець витягує картку зі стосу і дивиться, яка емоція йому випала, називає її і показує, і після переміщує свою фішку на це місце на полі.  Якщо гравець витягує картку “Серце”, він попрямує до найближчого серця і повинен буде відповісти на питання картки.

LET’S BE FIT BOARD GAME

https://kidsactivitiesblog.com/wp-content/uploads/2015/01/lets-get-fit-board-game.pdf – гра, в якій потрібно рухатися. Вивчаємо команди англійською мовою. А проживаючи їх в русі, діти ще більше запам’ятовують слова і словосполучення.

Як грати: роздрукуйте всі частини гри. Є порожні сторінки, куди можна дописати власні варіанти вправ. Потрібні фішки і ігровий кубик. Гравці починають зі стартового поля. По черзі кидають кубик і переміщають свої фігури по доріжці. Коли потрапляють на поле з медаллю, беруть карту з вправами і виконують те, що від них вимагається. Коли закінчують вправу, нагороджуються медаллю. Гра триває до тих пір, поки гравець не отримає певну кількість медалей (ви вирішуєте – скільки).

FEED THE MONKEY

https://www.totschooling.net/2014/03/feed-monkey-board-game-for-toddlers-and.html – гра, яка тренує рахунок до п’яти. Ідеально для тоддлерів. Кожен гравець бере фішку. Всі банани діляться між гравцями порівну. Перший гравець кидає кубик і переходить на поле в відповідно до кольору, говорить номер і годує мавпу цією кількістю бананів.

SHAPES BOARD GAME

https://www.themeasuredmom.com/free-shape-identification-game/ – завдяки цій грі дитина вивчає різні фігури.

Як грати: роздрукуйте будь-який з чотирьох варіантів. Візьміть фішки і гральний кубик. Гравці по черзі кидають кубик. Після того, як випаде число, гравець дивиться ключ в вгорі ігрового поля і переходить до відповідної фігури, називаючи її.

RAINBOW UNICORN BOARD GAME

https://viewsfromastepstool.com/unicorn-printable-board-game/ – гра, де можна вивчити кольори веселки.

Як грати: витягуйте картку і переходьте до кольору, вказаним на ній. Не забудьте його назвати. Якщо гравець бере карту єдинорога, він повинен переміститися в це місце на дошці (яке може бути також і позаду).

WEATHER GAME

https://www.playdoughtoplato.com/free-printable-weather-game/#_a5y_p=4056279 – настільна гра, яка допоможе дітям запам’ятати різні типи погоди на англійській мові.

Як грати: виберіть фішки для гри. Помістіть фішки на старт. Покладіть картки в стопку. Перший гравець витягує карту, називає, що на ній зображено, і переміщує фішку на відповідне поле. Якщо гравець витягнув блискавку, він повинен переміститися на найближче таке поле, навіть якщо воно позаду нього. Щоб виграти, гравець повинен потрапити на поле з сонцем, попередньо витягнувши таку ж картку.

Грайте з дітьми і пам’ятайте, що гра –  це єдино вірний спосіб навчання дітей.

Маргарита Волкова, викладач “Англійська Хелен Дорон”, Київ, Дарниця

Немає коментарів:

Дописати коментар