субота, 16 травня 2020 р.

Online meeting with eTwinning partners

ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів #3
#eTwinning
https://www.kristti.com.ua/pro-uchast-uchniv-pochatkovoyi-shkoly-kagarlytskoyi-zagalnoosvitnoyi-shkoly-i-iii-stupeniv-3-u-proyekti-etwinning-plus/?fbclid=IwAR1I6MhVGvTgI58rkDiMtTBp4inP6gQlCokusgQ4M1D3TCXX-KpNxlgTMJg

Про участь учнів початкової школи Кагарлицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 у проєкті eTwinning Plus 
Проєкт eTwinning включений до програми онлайн-навчання Європейського Союзу як напрямок роботи в початковій і середній школах. eTwinning Plus – це спеціальний робочий простір програми eTwinning, створений з метою залучення до проекту країн Східного та Середземноморського партнерства ЄС в рамках Європейської політики сусідства, метою якого є розвиток нетворкінгу між школами-партнерами через широку онлайн-мережу. В рамках програми учні також тренують навички командоутворення та отримують досвід створення спільних проєктів.
Для ОЗНЗ Кагарлицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Київської області, яка є учасником проєкту, eTwinning Plus дійсно став майданчиком для спілкування, обміну корисною інформацією та методиками навчання.
Тетяна Ткач, вчителька англійської мови, активна ітвіннерка, розповіла як можна цікаво організувати освітню діяльність та вивчення англійської мови у початковій школі: «Сьогодні, залишаючись вдома, учні нашої початкової школи (3-А, 3-В, 4-В класи), учасники міжнародного проєкту “My International Penfriends” програми #eTwinning, провели онлайн зустріч у Zoom зі своїми однолітками із Грузії та Туреччини. Це була дивовижна віртуальна зустріч, сповнена емоцій, радості, сміху та,звичайно ж, англійської мови. Всього приєдналося 54 учасники! Діти поділилися інформацією про себе та свої родини, інтереси та уподобання. Вони, навіть, грали на гітарах та співали пісень! За допомогою гри у Baamboozle учасники проєкту мали змогу ще більше дізнатися один про одного. У кінці зустрічі, за допомогою ІТ-сервісу Mentimeter, я провела тестування у вигляді хмаринки слів “What is “My International Penfriends” for you?». Ці, на перший погляд, потішні хмаринки (word clouds), насправді не лише забавка, а й чудовий інструмент для навчання онлайн. Головним словом стало «Дружба/Friendship», яке в черговий раз підтверджує мету нашого спільного проєкту! Побажавши один одному залишатися здоровими, учасники проєкту з нетерпінням чекають наступної зустрічі».
Бажаємо успіхів та цікавих міжнародних проєктів за програмою еTwinning!






Немає коментарів:

Дописати коментар