субота, 16 травня 2020 р.

Про нас пишуть...

ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3
Про нас пишуть...

https://www.kristti.com.ua/pro-uchast-kagarlytskoyi-zagalnoosvitnoyi-shkoly-i-iii-stupeniv-3-u-proyekti-gocamp-online/?fbclid=IwAR3riM3JScGNMMCRuVq4BgKqvXP5A2fUOaQ4ml6IYx13Z_po561L826Lyfw
Мета таборів GoCamp, що були ініційовані громадською організацією GoGlobal спільно з Міністерством освіти та науки України, – виховати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка готова до життя в ХХІ столітті, вільно володіє іноземними мовами та відкрита до пізнання інших культур і досвіду.
Зважаючи на запроваджені у світі карантинні заходи з протидії поширенню коронавірусу, у 2020 році українські школи та міжнародні добровольці GoCamp працюють разом у режимі онлайн, залишаючись вдома. ОЗНЗ Кагарлицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Київської області бере активну участь у проєкті GoCamp Online.
Тетяна Ткач, вчителька англійської мови, тренерка проєкту GoCamp, ділиться досвідом та враженнями від проєкту GoCamp Online: «Сьогодні мій 8-В клас взяв участь у дивовижній віртуальній подорожі до Канади разом із волонтером Don Sirko. Після взаємних привітань, ми використали KWL діаграми, аби дізнатися, що учні вже знають та хочуть дізнатися про Канаду.
Презентація Дона була фантастичною! Ми побачили, яка насправді мальовнича Канада. Потім ми пограли в онлайн-вікторину про Канаду, використавши Baamboozle, і закінчили 1,5 годинну зустріч у Zoom спільною дискусією, де мої учні поділилися враженнями та знаннями про Канаду, які отримали протягом онлайн-подорожі. Вважаю, що проєкт GoCamp Online – це ключ до віртуального відкриття різних культур на онлайн-заняттях з англійської мови».
Успіхів та творчих ідей у міжнародній співпраці за проєктом
GoCamp Online!








Немає коментарів:

Дописати коментар