субота, 9 травня 2020 р.

Приємно, коли цінують твою роботу!

😊

Про участь у проєкті GoCamp Online Кагарлицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Київської області

GoCamp – це найбільша освітня волонтерська програма в Східній Європі, в якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ для дітей із різних куточків України. Волонтери, в свою чергу, знайомляться з українською культурою та мотивують дітей долати мовні бар’єри, думати критично та креативно, бути толерантними і спілкуватися у багатокультурному середовищі.
В умовах пандемії Covid-19 організатори проєкту GoCamp створили опцію онлайн волонтерства, що стало доступним з будь-якої точки планети. ОЗНЗ Кагарлицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Київської області долучилася до проєкту GoCamp Online аби мотивувати учнів до вивчення іноземної мови, адже завдяки цій програмі школярі мають чудову нагоду побачити, що англійська мова є мовою міжнародного спілкування.
Тетяна Миколаївна Ткач, вчителька англійської мови, тренерка проєкту GoCamp, розповідає про перше заняття онлайн гоукемпінгу: «Оскільки наш заклад освіти спрямований на розвиток лідерських якостей учнів та міжнародну співпрацю, проєкт GoCamp став чудовою можливістю для встановлення дружніх міжнародних зв’язків між волонтерами та моїми учнями. Цього навчального року учні 4-В класу та волонтер з Америки Todd Martin Buchkovich стали учасниками GoCamp Online. Під час першої півтора годинної зустрічі в Zoom діти говорили з волонтером про свої сім’ї, уподобання та інтереси. Ми також грали в гру за допомогою Baamboozle, щоб дізнатися більше про один одного. З’ясувалося, що улюбленою стравою Тода є піца, а найкращим другом є його молодший брат, який живе в штаті Луїзіана. Також четверокласники дізналися, що Тод не любить грати в комп’ютерні ігри, а віддає перевагу іграм на свіжому повітрі, таким як футбол, скелелазіння та їзда на велосипеді. Моїм маленьким школярам було дуже цікаво і вони з нетерпінням чекають наступної зустрічі. А особисто для мене працювати в проєкті GoCamp Online – надзвичайне задоволення, адже це нове «реальне» спілкування учнів, вчителів та волонтерів у віртуальному просторі. Це сприяє міжкультурному пізнанню, тому що саме зараз такі проєкти мають дивовижну силу – вони відкривають для учнів та вчителів з усієї планети маленьке онлайн віконечко, з якого видно не лише власну Батьківщину, а увесь світ. Проєкт GoCamp Online згуртував нас як команду, що йде до спільної мети. Кожен мав змогу висловити свої думки та разом попрацювати над запропонованою темою».
Бажаємо усім учасникам-гоукемперам успіхів та креативних ідей
у міжнародній співпраці за проєктом GoCamp Online! 
https://www.kristti.com.ua/pro-uchast-u-proyekti-gocamp-online-kagarlytskoyi-zagalnoosvitnoyi-shkoly-i-iii-stuhttps://www.kristti.com.ua/pro-uchast-u-proyekti-gocamp-online-kagarlytskoyi-zagalnoosvitnoyi-shkoly-i-iii-stupeniv-3-kyyivskoyi-oblasti/
https://www.kristti.com.ua/pro-uchast-u-proyekti-gocamp-online-kagarlytskoyi-zagalnoosvitnoyi-shkoly-i-iii-stupeniv-3-kyyivskoyi-oblasti/
https://www.kristti.com.ua/pro-uchast-u-proyekti-gocamp-online-kagarlytskoyi-zagalnoosvitno
w.kristti.com.ua/pro-uchast-u-proyekti-gocamp-online-kagarlytskoyi-zagalnoosvitnoyi-shkoly-i-iii-

Немає коментарів:

Дописати коментар