субота, 16 травня 2020 р.

GoCampOnline. Zoom meeting 2

#GoCampOnline
Kaharlyk hub school 3
Despite today's rainy day my 4-B graders felt super and enjoyed their second Zoom meeting with Todd Martin Buchkovich. They told Todd about their favourite places of travelling, dream places and a fantastic flooded church not far from Kaharlyk , in Rzhyshchiv on the Dnieper river, which is worth seeing.
Todd , in turn, showed the kids beautiful pictures of his travel. Learners found out that Todd visited Ukraine twice as a volunteer and one of his visit was to Chernihiv. (For me it was like music to my ears as I was born in Chernihiv region 😀😍). They also played games and had fun.
Незважаючи на дощову погоду, мій 4-В почувалися суперово та насолоджувалися вже другою онлайн зустріччю з Todd Martin Buchkovich. Вони розповідали про свої улюблені місця подорожування, місця, які мріють відвідати та про фантастичну затоплену церкву недалеко від Кагарлика, у Ржищеві, яку варто відвідати всім.
Тодд у свою чергу показав дітям прекрасні фото своїх подорожей. Учні також дізналися, що Тодд двічі відвідував Україну як волонтер GoCamp і один з його візитів був до Чернігова. (Для мене це було як бальзам на душу, так як народилася в Чернігівській області.😍😀)
Діти також грали в ігри та розважалися.
#GoCampOnline
#GoGlobal
#залишаюсявдома







Немає коментарів:

Дописати коментар