неділя, 20 січня 2019 р.

Teach Young Learners

Усім уже давно відомо, що чим менший студент, тим більше матеріалів потрібно готувати викладачу для занять. У тому числі – ігри, флеш-картки, робочі листи, словникові картки, постери тощо. Пропоную перелік джерел, які можуть значно полегшити життя викладачу та зекономити час на підготовці заняття з англійської для дітей.
Це – цінне джерело різноманітних додаткових матеріалів. Я використовую його кілька разів на тиждень для найрізноманітніших цілей. Наприклад:
Усього за кілька хвилин можна створити робочий лист, де приклади слів та речень будуть наведені одним з обраних шрифтів. На розсуд викладача – слова печатними літерами (не з’єднані між собою) – print , імітація рукописних літер (з’єднані між собою літери) – cursive, а також перехідний варіант, який зветься pre-cursive, де літери поки що не з’єднуються, але діти навчаються закінчувати їх так, щоб, за необхідності, потім можна було об’єднати в єдине слово.
Якщо підопічні поки що лише вчаться писати, тут можна створювати робочі листи для розвитку моторики та підготовки до навчання письму.
Якщо вашим маленьким студентам до вподоби гра в пошук слів, то цей розділ дозволить згенерувати величезну кількість матеріалів для цієї вправи.
Це джерело знадобиться тим, хто обрав звуковий метод навчання грамоті. Тут достатньо готових для друку флеш-карток, розподілених за різними рівнями знань. А крім того, є ігри та навчальні відео.
Цей сайт – ще одне джерело великої кількості флеш-карток для навчання дітей англійській, розподілених за темами. Тут же є вже готові робочі листи, відео та ігри.
А якщо вам здається, що флеш-карток однаково недостатньо, у цьому файлі є добірка, підготовлена Cambridge Assessment English для відповідних іспитів. І, звісно ж, розподілена за відповідними рівнями.
А це – чудове джерело ігор, створених спеціально для навчання англійській. Вони прості та практичні й повністю відповідають концепції навчання через гру. Тут же можна черпати ідеї для того, щоб урізноманітнювати власні заняття.
https://grade.ua/uk/blog/5-sources-for-teaching-kids/?utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_campaign=teachers&fbclid=IwAR0xgsD0hAs67a1INl048eEykCOtQvlROOQh88Mk1Nfr0JJv5LFlxGApkoo

Немає коментарів:

Дописати коментар