вівторок, 28 січня 2020 р.

5 сайтів із відеовправами з англійської

Розвивайте та практикуйте свої мовні навички за допомогою відеовправ з англійської. За допомогою цих сервісів ви абсолютно безкоштовно прокачає аудіювання, говоріння, граматику, читання та лексику. Відеовправи стануть відмінним доповненням до вашого навчання.
Зробіть вивчення англійської цікавішим за допомогою відео та корисних вправ!
Anglo-Link
Навички: граматика, вимова
Британський YouTube канал з фокусом на викладання граматики та вимови англійської мови для студентів усіх рівнів. Один з найпопулярніших каналів із вивчення англійської. Його фішкою є це навчальні відео з вправами, які перевірять ваші знання вивченого матеріалу. Найпопулярніші відео на каналі:
  • English Verb Tense Lesson – огляд усіх часів дієслів в англійській мові
  • Mixed Tense Exercises – інтерактивне відео з вправами на різні часи англійських дієслів
  • Passive Voice Lesson – короткий урок на тему Passive voice: для чого й коли він використовується?
  • Passive Voice Exercises – практичне відео з масою вправ з перетворення Active Voice у Passive Voice
FluentU
Навички: аудіювання, говоріння, граматика, читання, лексика
Хочете вивчати англійську за допомогою інтерактивних відео та захоплюючих вправ? Спробуйте FluentU! Це чудовий ресурс для вивчення мови за допомогою реальних відео: музичних кліпів, трейлерів до фільмів, новин, промов, виступів та інтерв’ю.
Rachel’s English
Навички: аудіювання, говоріння, вимова
Ще один популярний YouTube канал для практики говоріння з американською англійською вимовою. Цей ресурс ідеально підійде тим, хто хоче вільно та швидко заговорити англійською. Більшість роликів Рейчел містять вправи, тож під час перегляду ви відразу ж і практикуєтесь. Радимо звернути увагу на такі відео:
  • English Conversation Exercise – Trip to Florida. У цьому відео Рейчел розглядає різницю між шкільною англійською, яка може звучати занадто формально та неприродно, і розмовною англійською, порівнюючи їх на відео.
  • Pronunciation Exercise — Where I Live. Слухайте та повторюйте за Рейчел, поки вона розглядає діалог і пояснює секрети американської вимови.
  •  . Два найскладніших розділи англійської вимови – наголос і інтонація – доступно та зрозуміло пояснюються на цьому відео. Плюс безліч інтерактивних вправ на різні теми.
eLearningWorkroom
Навички: читання, аудіювання, говоріння
Безліч інтерактивних відео та вправ для поліпшення навичок говоріння, аудіювання та читання, а також підготовки до IELTS та інших міжнародних іспитів з англійської. Серед популярних відео:
  •  загальна інформація про секцію Reading, читання тексту та можливість відповісти на пзаитання після нього з підказками та порадами.
  •  та : тут ви можете поспілкуватися зі спікером на відео на задану тему протягом 2 хвилин, розповісти йому про себе та відповісти на запитання.
LearnEnglishESL
Навички: аудіювання, лексика
Цей канал допоможе поліпшити словниковий запас і навичку сприйняття англійської мови на слух під час перегляду уривків британських фільмів. Наприклад:
В описі кожного відео ви знайдете діалог або сценарій, а також вправи на заповнення пропусків. Хочете більше практики? Складіть свої речення з кожним зі слів у описі.

Немає коментарів:

Дописати коментар