середа, 14 червня 2023 р.

Summer Vibes Art Camp. Day 3

День 3
Дякуючи Руслані Опришко наші кемпери відвідали тематичну сесію «Люди, що творять: сучасні українські митці» 🎨
Переглянули відео про перший парк сучасної скульптури в Україні, який знаходиться у Львівській області. Учні познайомилися з роботами Нікити Тітова (вважає, що його оточують люди, які творять історію), Алевтини Кахідзе, Павла Вишебаби ( до мурашок) та німецького скульптора та дизайнера, який вдягає одяг, пов'язаний з нашою країною та робить фото в ліфті на підтримку України.
Наступним спікером був Назарій Шпильчак, AR Designer Lenses (Snapchat Inc) і учні мали змогу задати питання. Якщо щось подобається тобі, треба наполегливо працювати та йти до своєї мети, спочатку, навіть, за малі кошти- це месидж від спікера.
І ще Назарій порадив кемперам вчити англійську мову, за допомогою якої відкриваються широкі можливості для кожної людини.
У таборовій команді учні разом з нашим волонтером ThankGod Ochai говорили про сучасне мистецтво, ділилися ідеями щодо створення відео чи рілз, визначали головні критерії для якісного продукту. Ще Очай поділився з нами відео про свою країну Нігерію. Закінчили зустріч улюбленим Kahoot.))
Далі буде...
Подобається
Коментувати
Поширити

 

Немає коментарів:

Дописати коментар