середа, 14 червня 2023 р.

Summer Vibes Art Camp. Day 2

 #summervibesartcamp

День 2
«Єдина підстава творити – це те, що ми хочемо сказати» - Вілл Голперц. Сьогодні наші кемпери прослухали тематичну сесію від Ruslana Opryshko “Люди, що творять: сучасні українські митці”. Говорили про сучасне українське мистецтво ( Олександр Грехов, Марта Пітчук), переглянули кілька відеороликів та про цифрове мистецтво, як творить штучний інтелект.
Спікерка Марґо Лемон, ілюстраторка, яка за освітою мультиплікатор і працювала із Fedoriv, SOVA, Younk inc, UAnimals". Марґо захоплюється фешн ілюстрацією, любить малювати людей, користуватися цифровою ілюстрацією, тому темою її розповіді була ілюстрація та як її творити. Ви знали, що схема метро, наприклад, це – теж ілюстрація? Мапи, інфографіка, комікси, японські комікси (аніме) – це все приклади ілюстрацій. З розповіді Марґо учні дізналися, що сучасна українська ілюстрація на її думку, це – світовий рівень відчуття розвитку. Ось посилання, яким поділилася Марґо про українських ілюстраторів. https://platfor.ma/specials/illustrators/
І нарешті, сьогодні відбулася таборова зустріч з нашим волонтером ThankGod Ochai з Нігерії та учнями Клесівського ліцею Рівненської області. Учні поділилися своїми інтересами, сподіваннями від літнього кемпу, а Очай розповів про себе, свою країну та інтереси. Його не можна було зупинити, так багато в нього хобі!))) Ще він студент, волонтерить в багатьох проєктах від UNICEF.
Далі буде… 🥰

Немає коментарів:

Дописати коментар