середа, 13 квітня 2022 р.

"Creative Camp: Ми з України!”

 Учні 5-9 класів ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів #3 зробили цей понеділок кращим: вони приєдналися до першого дня "Creative Camp: МИ З УКРАЇНИ!

“Creative Camp: Ми з України!”- це online програма з психоемоційної підтримки вчителів та учнів з усієї України, яку створила  громадська організація GoCamp від Go Global.

Що чекає наших учнів та вчителів у цій програмі? 

Інтерактивні зустрічі, арт-терапія та воркшопи  від українських та іноземних митців, експертів креативних індустрій. Зустрічі триватимуть з 11 квітня - 27 травня, орієнтовно по 2 години  в другій половині дня. Вік 11-16 років. Мови - українська, англійська.

 Спілкування з іноземними волонтерами для школярів та вчителів у форматі розмовних клубів з 18 квітня до 27 травня, тривалість зустрічей - 1 година в  день, 2-3 рази на тиждень. Вік 11-16 років. Мова - англійська. 

Сьогодні, 11 квітня, наші учні відвідали 

воркшоп по саморегуляції, що зараз дуже важливо для всіх нас в період війни.

Спікери Юлія Яворська та Орест Гриновець (фахівці із соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб "Між нами")

 поговорили з учасниками про те, як знизити емоційну напругу та вплив стресу на наше повсякденне життя. Вони навчилися декількох простих, але дієвих вправ, що допоможуть віднайти баланс у сьогоднішніх реаліях. 

На другій сесії сьогоднішнього дня учні та вчителі створювали планер - скетчбук своїми руками

На майстер-класі, який проводила Дарина Котляренко - художниця, викладачка образотворчого мистецтва для дорослих та дітей з Києва вони створювали свій власний творчий нотатник для збереження хороших думок, замальовок, історій, планів, маленьких і великих перемог.  Також, художниця показала, як переносити об'ємне зображення у лінійне та додавати оригінальності своїм нотаткам за допомогою простих малюнків. 

Учні в захопленні від практичних кейсів, які рекомендували їм спікери та з нетерпінням чекають наступного дня.













💙💛

Немає коментарів:

Дописати коментар