середа, 2 червня 2021 р.

Ігри для вивчення англійської для дорослих і дітей

 Щоб комплексно вивчати англійську мову, потрібно підходити з усіх боків: вчити специфічну англійську, наприклад, для економістів, вчити фрази з фільмів, які можна використовувати кожен день, слухати, читати, писати, говорити та грати.

Уявляєте, можна грати та вивчати мову одночасно. Результат буде чудовий, адже коли ви чимось захоплені, запам’ятовування навіть складних речей відбувається простіше, швидше й ефективніше. Тому сьогодні пропонуємо добірку ігор для вивчення англійської для дорослих і дітей.

Grammar Gorillas

Ця гра розрахована на всі рівні підготовки. Перед початком ви вибираєте свій рівень і приступаєте до веселої та корисної грі. Вона допомагає вивчити назви частин мови в англійській. Дуже корисно, якщо ви користуєтеся англомовними книгами. Також вона тренує побудову речень, прийменники, порядок слів. Внизу у вас завжди є підказка з описом частин мови в англійській з прикладами.

The Prefixes Game

Іра нагадує старий добрий тетріс — зверху падають префікси, які вам потрібно зіставити зі словами в нижній частині, натискаючи на accept або reject. Гра дуже корисна, оскільки дуже багато студентів плутають, який префікс використовувати в словах.

SpellaRoo

Гра дає можливість відчути себе викладачем. Так, саме так. Тому що вам дається речення з 2-3 виділеними словами. Вам потрібно вибрати те, яке написано з помилкою. Допомагає поліпшити правопис слів. Вибирайте свій рівень Beginner або Intermediate і приступайте до роботи над помилками.


Who Owns the Dragon?

Щоб дізнатися, хто ж власник дракона, потрібно гарненько постаратися і подумати. Гра чудово розвиває не тільки знання англійської, а й логічне мислення. Спочатку вам потрібно прочитати інформацію про всіх героїв, які, ймовірно, можуть бути власниками дракона. Потім ви зіставляєте всі дані та заповнюєте таблицю про всіх людей. Звертайте увагу на правопис, а також на великі літери, весь у вас є всього 3 спроби при перевірці.

Animal Mystery

Гра допомагає пропрацювати побудову запитань в англійській мові. На екрані зображені силуети тварин, які можуть відповідати зашифрованому слову. Складаючи питання із запропонованих слів, ви повинні вгадати, про кого йде мова. Як тільки ви зрозумієте, яка тварина загадана в грі, натискаєте кнопку I guess і перевіряєте, чи правильні ваші припущення.

Hangman

Ви, швидше за все, знаєте гру Шибениця. Вона допомагає пропрацювати правопис і поліпшити словниковий запас. Мета — вгадати слово. Вгадуючи букви, ви рятуєте життя, а роблячи помилку, на екрані з’являється частина шибениці. Починаючи гру, ви можете вибрати тематику слів, які будуть зашифровані.


Falling Clouds

Falling Clouds допомагає назавжди запам’ятати, як будуються речення в англійській мові. На екрані з’являються хмари, на кожній з них написане слово. Ваше завдання — правильно розставити слова-хмари, щоб з них вийшло правильне речення.

https://grade.ua/uk/blog/igry-dlya-izucheniya-anglijskogo-dlya-vzroslyh-i-detej/


Немає коментарів:

Дописати коментар