пʼятниця, 18 березня 2022 р.

Online sites for teaching English


6 фішок, що урізноманітнять ваші онлайн-уроки англійської


Деякі школи повертаються на навчання, і більшість уроків знову відбуватимуться онлайн. Як студентам, так і колегам важко буде звикнути до уроків, але це наш шанс повернутися до нормального життя та подарувати одне одному тепло наших сердець. Головне зараз – триматися разом та намагатися відволіктися від новин та звуків сирен, як би дивно це не звучало. Раніше ми вже писали про платформи та інструменти для викладачів англійської, які проводять онлайн-уроки, а сьогодні ділимося фішками, які допоможуть вам зробити уроки цікавішими та веселішими.

GoNoodle

Під час дистанційного навчання студенти проводять багато часу сидячи і навіть лежачи. Тож їх фізична активність та здоровя також мають бути в пріоритеті на заняттях англійської, особливо коли немає змоги виходити на вулицю. Саме тут може знадобитися цікавий ресурс GoNoodle. Тут ви знайдете захопливі відео на будь-яку тематику, а також рухливі відео майже для всіх шкільних предметів. Тож ви можете міливо використовувати їх як інструмент для роботи з дітьми та підлітками. 


Тут є категорія, спеціально присвячена вивченню англійської мови, наприклад, пісні про коми, приголосні та скорочення.


Ви можете вмикати відео та ділитися ним під час уроку. Додавайте їх у свої онлайн-уроки як нагороду за певне завдання або як brain break. Якщо немає можливості переглядати ваш екран,ви можете надіслати учням посилання для домашнього завдання.

Lyrics Gaps

Один із відомих сайтів, де студенти можуть навчатися та взаємодіяти з музичними відео. Відеокліпи поділяються за рівнями складності: easy, medium, hard. Що можна робити на сайті:


співати караоке;

слухати пісню та виконувати завдання multiple-choice;

самостійно вписувати пропущені слова;

змагатися з іншими зареєстрованими користувачами та встановлювати рекорди;

викладач може створювати власні вправи до кожного відеокліпу та ділитися ними зі своїми студентами;

створювати картки зі словами.

Crossword Labs

Crossword Labs — це сайт для створення власних кросвордів. Ви або ваші студенти можуть створювати, друкувати, ділитися та розгадувати кросворди онлайн. І це безкоштовно.


Під час онлайн-уроку ваші студенти можуть розгадувати кросворд онлайн та надсилати вам відповіді, зробивши знімок екрана, електронною поштою, або як PDF-файл електронною поштою.


online tools for esl


Flippity

За допомогою цього онлайн-інструменту ви можете з легкістю перевторити електронні таблиці Google у такі круті фішки як: 


Online Flashcards

Trivia Game Show

Random Name Picker

Memory Match Game

Word Search

Spelling Word Manager

Crossword Puzzle

Bingo Game

Кількість користувачів, які одночасно використовують посилання Flippity, не обмежена. Але майте на увазі, що у Flippity немає функції спільної роботи. Тому кожен користувач матиме свою окрему версію завдання і не зможе побачити, що робить хтось інший.


Mentimeter

За допомогою Mentimeter ви можете занурити студентів у навчання, адже вони матимуть змогу брати участь у презентаціях за допомогою своїх смартфонів і бачити результати в прямому ефірі.


Ви можете додавати опитування, хмари слів, запитання та відповіді, слайди, тощо до своїх презентацій і ствоювати інтерактивний досвід для своєї аудиторії.


Це чудовий інструмент для онлайн-занять, адже опитування можуть пожвавити обговорення та стати основою для цікавої розмови, особливо коли ви викладаєте англійську на середньому рівні і вище.


Snap Camera

Цей додаток дає змогу наносити маски на обличчя під час використання веб-камери вашого комп’ютера. Ви та ваші студенти можуть вткористовувати Snap Camera у своїх улюблених програмах сторонніх розробників для прямої трансляції або відеочату, вибравши Snap Camera як пристрій для веб-камери. 


snap camera


Ви можете обирати з-поміж безлічі масок – Lenses, або створити власні. І тоді на заняття до студентів зможе прийти, наприклад Шрек, чи прибулець, чи навіть вчитель-макарончик або картоплинка.


Безумовно, в мережі є багато ресурсів. Але ми зібрали ті, які випробували самі. Впевнена, у кожного з вас є свої фішки. Будемо раді, якщо поділитеся з нами! 

From Grade Education Centre, Cambridge Assessment English (license UA007)




Немає коментарів:

Дописати коментар