вівторок, 24 вересня 2024 р.

HP IDEA Інноваційна сесія 1





 HP IDEA Інноваційна сесія 1

Ко-фасилітатор на програмі підвищення кваліфікації «Трансформація цифрової педагогіки»,

 розроблену за участі Вищої школи педагогічних наук Гарвардського університету та 

Університету Мічигану.

Це інноваційна програма не про формування цифрових навичок, а про те, як освітяни можуть 

трансформувати педагогіку у своїх закладах, щоб успішно співпрацювати з учнівством в 

умовах цифрового 21 століття та залишатися гнучкими й винахідливими, особливо в складні 

часи.

HP IDEA (HP Innovation & Digital Education Academy) 


субота, 14 вересня 2024 р.

Online seminar at Chernihiv IPPO

 #eTwinning

#eTwinningАмбасадор

5 вересня 2024 року мала можливість, як Амбасадор міжнародної програми #eTwinning

в Чернігівській області, виступити на Обласному онлайн-семінарі для консультантів ЦПРПП, 

спеціалістів органів місцевого самоврядування, керівників професійних спільнот учителів 

іноземної мови із теми «Актуальні питання викладання іноземної мови в закладах загальної середньої освіти  в 2024/2025 навчальному році».

Головною метою мого виступу було відродження програми #eTwinning в області, адже у зв'язку спочатку з Ковід-19, а потім і з початком повномаштабної війни, ітвінери області припинили створювати проєкти з міжнародними партнерами. На онлайн-семінарі розповідала про можливості програми #eTwinning, як стати ітвінером,  як зареєструватися на платформі ESEP, як долучитися до програми новим вчителям, та як відновити свою діяльність, якщо вже був зареєстрований на попередній платформі. 








Дуже вдячна методисту Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної

 освіти імені К.Д. Ушинського пані Євгенії Булгаковій за запрошення та підтримку міжнародних 

проєктів в області.

середа, 11 вересня 2024 р.

Номінація "Вибір українців"

 На порталі Дія.Освіта розпочалося народне опитування за найкращого вчителя 2024 року в номінації «Вибір українців». Це одна із номінацій щорічної національної премії Global Teacher Prize Ukraine.

Опитування в номінації «Вибір українців» триватиме з 10 вересня до 23:59 години 1 жовтняПереможець в номінації отримає освітню подорож. Результати будуть оголошені 5 жовтня під час урочистої церемонії Global Teacher Prize Ukraine. Подія транслюватиметься в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» та на YouTube-каналі «Освіторії».

Серед претендентів на це звання є і я, Тетяна Ткач, учителька англійської мови, яка працює в Комунальному закладі Кагарлицької міської ради "Кагарлицький ліцей #3 ".


Буду рада, якщо віддасте голос за мене. 

Посилання

понеділок, 2 вересня 2024 р.

Back to school 2024-2025

 Перед 1 вересня у вчителів завжди гаряча пора 😜, адже треба спланувати свою роботу на рік, знайти потрібні курси, перебрати свої папери, з якими важко іноді розлучитися🙈, докупити літературу, папір, зошити/блокноти, канцелярію, приготувати активності для першого уроку по класам, іноді від 1 по 10-11 🫣, перечитати рекомендації МОН🤯  і ще багато-багато чого потрібного.

І засідання професійної спільноти  вчителів твого предмету чи освітньої галузі  ой як стають в нагоді ❗️🌝

Сьогодні вчителі англійської мови Кагарлицької громади на засіданні своєї професійної спільноти мали таку чудову можливість поділитися своїми враженнями від літньої відпустки, дехто уявної, наприклад , подорожі до Лос-Анджелес з відвідуванням Голлівуду, а дехто мав розказувати правду.🤗

( активність "Funny holidays cards").

Керівник професійної спільноти Тетяна Ткач підійшла креативно до обговорення методичних рекомендацій МОН щодо оцінювання результатів навчання учнів 5-9 класів, запропонувавши колегам пройти вікторину на ігровій навчальній платформі Kahoot.🫣💪 Питань виявилося багато, тому ще раз переглянули сам наказ та виробили основні позиції щодо оцінювання результатів навчання та запису їх в журналах. 

Тетяна Ткач запросила своїх колег доєднатися до програми #eTwinning,  вподобати сторінки ФБ ETwinning Ukraine та сайту програми https://etwinning.org.ua/ Через повітряну тривогу довелося перервати тренінг по #eTwinning,  який вирішили провести в найближчий час, адже робота в міжнародних проєктах згуртовує учнів, дає можливість пізнавати нове, ділитися своїми результатами, вдосконалюватися.

З побажаннями мирного навчального року 2024-2025,  вчителі професійної спільноти англійської мови виходили з засідання вже озброєними знаннями, що робити та як рухатися далі.

Дякуємо нашим Богам #ЗСУ за можливість зустрічатися, спілкуватися та розробляти кроки, хоч і маленькі, до перемоги❗️💙💛









Top-10 GTPU 2024




 I am really  excited and proud of being in Top-10 Global Teacher Prize Ukraine 2024❗️🥰