неділя, 12 лютого 2017 р.

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови
Можливо дехто вважає, що таке поняття, як «Предметний тиждень» у школі вже своє віджило. Але вчителі іноземних мов та учні опорного загальноосвітнього навчального закладу Кагарлицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3  так не вважають. Всі учні школи з нетерпінням чекають початку лютого, щоб продемонструвати свої вміння з англійської мови під час щорічного «Тижня англійської мови».
Цього року програма тижня була насиченою. Протягом тижня учні та педагогічний колектив школи могли переглянути виставку дитячих проектів. Найбільше запам’яталися листівки до Різдва, зроблені своїми руками, весела англійська абетка та родинні дерева. В коридорах школи висіли стінгазети на різну тематику: «32 цікаві факти з англійської мови», «Учиш англійську – розумієш світ», «Визначні місця Лондона», «Мій улюблений фільм», «Здорова та нездорова їжа», «США» та інші.
Учні 1-В та 3-В класів підготували для учнів молодших класів віршовано-пісенний фестиваль. Олексієнко Дар’я, Ситник Дар’я, Перевозник Ірина, Черниш Ілля, Янчук Олег, Майстренко Іван, Кулик Дар’я, Кириленко Жанна, учні 3-Б класу, та Поночовний Артем і Кравченко Марина з 4-А класу були неперевершені у виставі «Семеро козенят» (”Seven kids”).
Учні 5-7 класів були у захваті від гри юних акторів з 7-Б та 6-Б класів, які інсценізували казку «Дванадцять місяців» (”Twelve months”) і щиро їм аплодували.
Не тільки після, а й під час уроків на учнів чекали захоплюючі, розважально-пізнавальні ігри, кросворди, вікторини та пісні.
Учні 11класу мали позмагатися у брейн-рингу «Англійська – це круто!», але у зв’язку з поширенням захворюваності учнів, його перенесли на пізніший термін.
Підсумовуючи вище сказане, можу стверджувати, що предметні тижні в школі – це корисно та плідно, а використання передових та креативних навчальних технологій вдихає справжнє життя у таке застаріле поняття як «Предметний тиждень».











Щоб мобільні засоби зв'язку не заважали навчальному процесу, ми їх зберігаємо у "чарівній скринці".